3D-system ProJet CJP x60

3D-system ProJet CJP x60

Skapa fantastiska konceptmodeller och prototyper i fullfärg.

Bild på 3D Systems ProJet CJP x60.


Prisvärda och snabba fullfärgsprint

3D Systems ProJet CJP x60-serie skapar otroligt vackra, fullfärgsdelar som ingen annan 3d-skrivare gör. Med några av de snabbaste printhastigheterna som finns tillgängliga kan du omvandla dina idéer till fotorealistiska konceptmodeller och prototyper på några timmar, till en mycket låg kostnad per del.

Kommunicera bättre, sälj dina idéer effektivare, frigör kreativitet, utveckla produkter snabbare och gör fler affärer.

Upplev 3D-printing i fullfärg

Generösa byggvolymer tillsammans med den unika förmågan att placera delar horisontellt och vertikalt gör dessa 3D-skrivare perfekta för tillämpningar med hög genomströmning. Med hjälp av 3D Systems teknik för CJP-teknik (ColorJet Printing) och det högpresterande VisiJet® PXL-materialet™ printar x60-serien delar med skarpt definierade detaljer och exakta färger, så att du kan utvärdera fysiska modeller av designkoncept i nästan färdigt skick.

Med den tillförlitliga och prisvärda CJP-tekniken kan printa delar till upp till 7 gånger lägre kostnad än andra tekniker. Med effektiv materialanvändning eliminerar du spill och minskar tiden för efterbehandling, eftersom inget stöd behövs och oanvänt material återvinns. ColorJet-skrivarna kräver endast minimal utbildning och expertis för att generera ett konsekvent och tillfredsställande resultat varje gång.

3D-printade modeller i fullfärg.

Varför välja 3D Systems x60-serien?

Det finns många anledningar. Här är tre viktiga fördelar:

  • Printa i CMYK-färg med professionell kvalitet
  • Snabba printhastigheter, generös volym och låg driftskostnad
  • Enkel efterbehandling eftersom inget supportmaterial krävs

Funktioner

  • Teknik: Color Jet Printing (CJP)
  • Byggvolym: Upp till 508 x 381 x 229 mm
  • Skikt tjocklek: 0,1mm
  • Material: Gips
Bild på fullfärgs- medicinsk modell.

Whitepoint Optics

”Vi kan dela våra planer med våra underleverantörer snabbare, effektivare och med ett bättre samarbete genom 3DEXPERIENCE. En av våra anledningar till att välja plattformen var att det skulle hjälpa oss att dela ritningarna till underleverantörer – lösningen är flexibel och skalbar och begränsar inte våra egna handlingar."

De senaste nyheterna om 3D-printing

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.