DyeMansion Powershot C

DyeMansion Powershot C

Branschstandarden för enkel och effektiv rengöring av 3D-printade delar.

Bild på DyeMansion Powershot C.

Powershot C – Rengör dina 3D-printade delar på nolltid

Med DyeMansion Powershot C kan upp till 75% av en större printad batch av SLS- eller MJF-teknik, rengöras på bara tio minuter. Tidsåtgången för rengöring och personalkostnader kan minskas avsevärt och därmed öka effektiviteten. En konfigurerbar timer tillåter en konstant batchbehandling och delar kan behandlas mycket snabbare.

Genom att investera i automatiserad rengöring av printade delar med DyeMansion Powershot C kan du ersätta upp till fyra manuella blästringssystem. Förutom lägre driftskostnader, får du också snabbt igen investeringskostnader, då de endast påverkas av ett system.

Robust och högkvalitativ design

Jämfört med manuella blästringssytem är DyeMansion Powershot C utrustad med en roterande korg som är tillverkad av rostfritt stål.

Två munstycken med högtrycksluft, placerade vinkelrätt mot den roterande korgen och de ingående delarna, avlägsnar pulvret på ett effektivt sätt.

Ett fast avstånd mellan delarna och munstyckena garanterar konsekvent goda resultat utan att delarna skadas under processen.

Varför välja DyeMansion Powershot C?

Snabbare rengöring, snabbare genomströmning

Minska utrustningens miljöavtryck

Minska manuell arbetskostnad och tid

Konsekventa resultat

Egenskaper DyeMansion Powershot C

  • Robust design
  • Skåp i rostfritt stål
  • Munstycken med hög prestanda
  • 3–10 minuters cykeltid

Whitepoint Optics

”Vi kan dela våra planer med våra underleverantörer snabbare, effektivare och med ett bättre samarbete genom 3DEXPERIENCE. En av våra anledningar till att välja plattformen var att det skulle hjälpa oss att dela ritningarna till underleverantörer – lösningen är flexibel och skalbar och begränsar inte våra egna handlingar."

De senaste nyheterna om 3D-printing

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.