MARKFORGED MARK TWO

MARKFORGED MARK TWO

Flaggskeppsmodellen för kompositmaterial med kontinuerlig fiberförstärkning i ett behändigt format. Byggd för att revolutionera din tillverkning.

markforged mark two 3d printer

Printa förstärkta delar med exceptionell styrka

Markforged Mark Two printar i nylon förstärkt med kontinuerliga fibrer av kol, glasfiber eller kevlar för exceptionell styrka. Förstärkningarna gjorda av kolfiber ger en 3D-printad del som är jämförbar med aluminium i styrka, och en styvhet som gör den lämplig för att ersätta produktionsutrustning eller till och med slutprodukter.

Förstärkt plast är mycket formstabil, vilket innebär mindre skevhet och liknande defekter vid print. Onyx-materialet förstärker detta ytterligare genom sina mikroskopiska kolfibrer för överlägsen styrka, ytkvalitet och dimensionsstabilitet.

Utforska nya möjligheter med ett brett utbud av applikationer

Att ha tillgång till print i starka material på en stationär 3D-skrivare öppnar ett brett spektrum av möjligheter för produktion och utveckling. Markforged Mark Two erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att skapa starka, funktionella prototyper som klarar verkliga tester.

Eller kan du printa slutprodukter i mindre volym. Detta tar helt bort kostnaden för att tillverka verktyg, men frigör också tid på andra produktionsmaskiner, till exempel CNC- och fräsmaskiner.

Markforged erbjuder också ett utmärkt sätt att producera produktionsutrustning som jiggar, fixturer och robotgrepp. Spara tid och pengar på att tillverka enstaka fixturer och programmera produktionsmaskiner och fokusera istället på riktiga produkter.

Varför välja Markforged Mark Two?

  • Billigare och snabbare än traditionell tillverkning för lågvolymproduktion
  • Spara tid och pengar på produktionsutrustning
  • Testa snabbt nya idéer med produkter som du kan använda och testa

Funktioner

  • Teknik: Fused Filament Fabrication (FFF) och Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggvolym: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagertjocklek: 0,1 mm
  • Material: Onyx, PLA, kolfiber, glasfiber, kevlar

Whitepoint Optics

”Vi kan dela våra planer med våra underleverantörer snabbare, effektivare och med ett bättre samarbete genom 3DEXPERIENCE. En av våra anledningar till att välja plattformen var att det skulle hjälpa oss att dela ritningarna till underleverantörer – lösningen är flexibel och skalbar och begränsar inte våra egna handlingar."

De senaste nyheterna om 3D-printing

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.