Markforged X7

Markforged X7

Tillverka exceptionellt starka, styva och ultralätta delar med denna mångsidiga 3D-skrivare. Markforged X Series är ren och skär industriell 3D-printing.

Markforged X7 – för de mest krävande 3D-printjobben

Markforged X7 är en industriell storformatsskrivare, byggd för att leverera exceptionell noggrannhet, tillförlitlighet och repeterbarhet. Med print i industriell skala av otroligt starka delar och de första precisionsavkänningssystemen någonsin, är Markforged X7 en essentiell lösning för alla tillverkningsföretag.

X7-skrivaren är den bästa lösningen för tillverkning av verktyg (jiggar, verktyg, fixturer och robotgrepp). Spara tid och pengar på att skriva ut verktyg som tidigare bearbetats av aluminium.

Styrka, precision och skönhet

Utnyttja Continuous Filament Fabrication-tekniken (CFF) för att förstärka dina delar med kontinuerliga kompositmaterial som kolfiber, glasfiber eller kevlar. Detta gör de Markforged-printade delarna 20 gånger styvare och starkare än traditionella 3D-printade delar.

Den inbyggda lasersensorn i kombination med Markforgeds molnbaserade programvara för 3d-printning säkerställer dimensionell noggrannhet med de mest kritiska toleranserna vid varje punkt i utskriften.

Den stora byggvolymen gör skrivaren idealisk för robotteknik, fordonsdelar, funktionella prototyper och proteser. Med en lagerhöjd med en upplösning på 50 mikron kommer delarna att få en vacker ytfinish som liknar utseendet och ger känslan av formsprutning.

Varför välja Markforged X7?

  • Printar starka, exakta delar med fantastisk ytfinish.
  • Ersätt direkt maskinbearbetad aluminium med delar direkt från skrivaren.
  • Delar som är arbetsdugliga och redo för användning samma dag till en bråkdel av kostnaden.

Funktioner

  • Teknik: Fused Filament Fabrication (FFF) och Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggvolym: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Lagertjocklek: 0,05 mm
  • Material: Onyx, Onyx FR (Flamskyddande), Onyx ESD (statisk-dissipativ), nylon, kolfiber, glasfiber, kevlar

Whitepoint Optics

”Vi kan dela våra planer med våra underleverantörer snabbare, effektivare och med ett bättre samarbete genom 3DEXPERIENCE. En av våra anledningar till att välja plattformen var att det skulle hjälpa oss att dela ritningarna till underleverantörer – lösningen är flexibel och skalbar och begränsar inte våra egna handlingar."

De senaste nyheterna om 3D-printing

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.