SLA 750

SLA 750

Den snabbaste SLA-lösningen för tillverkning av stora, industriella delar med lång hållbarhet. SLA 750 omfattar ett komplett ekosystem med automatisering, efterbearbetning och smart programvara.

Bild på SLA 750 Dual.

Tillverka stora delar i hög hastighet

SLA 750 Dual är världens första synkrona dubbellaser-printer som ger dubbelt så hög hastighet och tredubbel produktivitet jämfört med motsvarande SLA-lösningar på marknaden. Detta tack vare dubbla bildsystem tillsammans med en egenutvecklad skanningsalgoritm, Hyper-Scan-vektorteknik, som utvecklats speciellt för effektiv och högkvalitativ produktionstillverkning.

3D Systems, skaparen av SLA-tekniken och världens främsta polymerutvecklare, presenterar branschens snabbaste SLA-lösningar – SLA 750 och SLA 750 Dual.

SLA 750 med enkellaser kan uppgraderas på plats till Dual-versionen. På så sätt kan du snabbt skala upp din produktivitet när behovet växer.

Komplett flöde för SLA-produktion

SLA 750-lösningen innebär ett genombrott i fråga om produktivitet, printhastighet, tillförlitlighet och automatisering, från den ledande innovatören inom stereolitografi (SLA) 3D-printing.

End-to-end 3D-printlösning för storformat
Ett komplett arbetsflöde består av SLA 750 storformats 3D-skrivare, innovativa industriella fotopolymermaterial, härdningsstationen PostCure 1050 samt molnbaserad programvara för end-to-end-tillverkning från Oqton.

Bild på Postcure 1050, en härdningsstation.


Efterbearbetning i industriell skala med PostCure 1050

PostCure 1050 är en härdningsstation för efterbearbetning framtagen för tillverkning i industriell skala. Jämfört med liknande system klarar lösningen upp till tio gånger högre produktivitet. Här får du snabbtorkning och -härdning för batchjobb och stora delar upp till 1050 x 750 x 600 millimeter.

Med optimerade ljusvåglängder, konfigurerbar UV-intensitet och aktivt kylda LED-ljuskällor kan du optimera härdningen med minimal risk för termisk warpning i dina printade delar.

Varför välja 3D Systems SLA 750?

  • Full integration, automatisering, hantering, kontroll och spårbarhet för tillverkning 24/7
  • Kostnadseffektiv batchproduktion av slutprodukter i plast med konsekvent kvalitet och repeterbarhet
  • Tillverka stora delar i en rad industriella material som håller över tid
Bild på 3D Systems 3D-skrivare SLA 750.
SLA 750-skrivaren är integrerad med moln- och AI-baserad programvara. Bild på skrivaren tillsammans med skärmar som visar programvaran.

Integration, ledning och kontroll

SLA 750 är integrerad med Oqtons ”best-in-class”
moln- och AI-baserade programvara för tillverkning.
Med programvaran och maskininlärning löser du
utmaningar i ditt tillverkningsflöde.

Oqtons Manufacturing OS integrerar sömlöst dina 3D-skrivare med övrig tillverkningsutrustning. På så sätt kan du schemalägga din produktion och efterbearbetning för optimal beläggning. Samtidigt får du full spårbarhet och värdefull dataåterkoppling på din tillverkning.

Funktioner

  • Teknik: SLA
  • Byggvolym: Upp till 750 x 750 x 550 mm
  • Material: Rigid, durable, clear, castable, flexible, med flera.
Delar 3D-printade med 3D Systems SLA 750.
Bild på Köpguide.

Få vår Köpguide till 3D-printing

Är du redo att köpa en 3D-skrivare? Då är det en god idé att läsa vår köpguide. Den är en unik källa till opartisk information om för- och nackdelar med varje teknik, material och tillämpningsområde.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.