Lanseringen av Addinor

Spännande nyheter
I linje med PLM Groups orubbliga engagemang för innovation är vi glada över att kunna presentera Addinor. Varumärket är vår senaste satsning som specialiserar sig på lösningar för additiv tillverkning. Lanseringen markerar en expansion av vår 3D-printingverksamhet, och erbjuder avancerad teknik och expertis för att ge företag möjlighet att utforska nya möjligheter inom additiv tillverkning.

Din pålitliga guide
Vårt syfte är att tydliggöra skillnaden mellan mjukvaru- och hårdvaruaspekterna av vår verksamhet, samt att förenkla interaktionen för att underlätta för våra kunder.

Addinor kommer att fortsätta arvet från vår affärsenhet för 3D-printing inom PLM Group, och säkerställa en smidig övergång till ett nytt varumärke för alla kunder som har förlitat sig på vår expertis och kapacitet inom additiv tillverkning. Viktigast av allt är att introduktion av ett nytt varumärke kommer att stärka effektiviteten och kreativiteten hos vårt 3D-printteam. Detta i sin tur gör det möjligt för dem att tänja på gränserna, förnya och upptäcka den outnyttjade potentialen i additiv tillverkning.

Du kan vara säker på att PLM Group kommer att fortsätta att vara din pålitliga innovationspartner.

Och för våra uppskattade 3D-printkunder, frukta inte! Du kommer fortfarande att ha tillgång till samma dedikerade team av 3D-experter, de välbekanta produkterna och de pålitliga tjänsterna.

Vad händer härnäst?

Håll dig uppdaterad genom att följa Addinor här:
Instagram, LinkedIn (på engelska), YouTube, Facebook

Vi har förberett något speciellt för att du ska lära dig mer om Addinor innan den officiella lanseringen. Christoffer Wester, vår försäljningschef, har skapat en video där han delar med sig av några av våra senaste affärshöjdpunkter och presenterar Addinor för dig.

Det är viktigt att notera att vi inte skapar en ny juridisk enhet utan introducerar ett nytt varumärke. Alla våra juridiska enheter i alla länder kommer att förbli oförändrade och faktureringen förblir densamma. Vi kommer att behålla våra nuvarande kontor och fortfarande dela kontorsyta med PLM Group.