Efterbehandling av 3D-print

Efterbehandling av 3D-print

Efterbearbetning är en integrerad del av 3D-printing. Med hjälp av automatiserade lösningar kan du förkorta dina ledtider och skala upp din verksamhet.

Bild på Dyemansions system för efterbehandling av 3D-print.

Förvandla råa 3D-printade delar till högkvalitativa produkter

Dyemansion är världsledande inom efterbehandlingssystem för additiv tillverkning och förvandlar råa, 3D-printade delar till högkvalitativa produkter. Från glasögon som passar perfekt till personlig bilinteriör – gör deras teknik att 3D-printade produkter blir en del av vår vardag.

Företagets Print-to-Product-arbetsflöde kombinerar branschledande hårdvara med det bredaste utbudet av färgalternativ på marknaden. Deras system är tillämpade för Industri 4.0 och kan integreras sömlöst i olika produktionsprocesser. Minskad kostnad per del, oöverträffad kvalitet och hög hållbarhet är kärnvärden som driver varje innovation i detta snabbt växande företag.

Konsekvent resultat med PostProcess Technologies

PostProcess Technologies erbjuder ett omfattande, datadrivet system som ger avgörande fördelar under efterbehandling vid 3D-printade delar.

Med patenterad maskinvara, egenutvecklad programvara och kemikalier, möjliggör deras lösningar transformativa fördelar inom efterbearbetningsindustrin.

PostProcess Technologies utbud av automatiserade och intelligenta lösningar ger oöverträffad borttagning av resin, vax och supportmaterial samt ytbehandling av alla 3D-printmaterial och alla tekniker som SLA, DLP, MJP och MJF.

Bild på Postprocess Technologies system för efterbehandling av 3D-print.
Operatörer tar bort pulvermaterial från en 3D-printad del.

Eliminera alla flaskhalsar i efterbehandlingen

AM-Flow automatiserar din 3D-printprocess från början till slut. AM-Flow är experter på 3D-identifiering, maskinvision och AI för att förse dig med helautomatiserade lösningar inom efterbearbetningen.

Genom att kombinera expertkompetens, programvara och maskininlärning i sina lösningar, tillsammans med integrationen av AM-produktionslinje och MES-programvara, har de byggstenar för att automatisera din 3D-printproduktion från början till slut.