Dyemansion Efterbehandling

Dyemansion Efterbehandling

När du 3D-printar för produktion står du inför utmaningen med manuell efterbearbetning. Oavsett om det är rengöring, ytbehandling eller färgning så är processen tidskrävande och gör negativa avtryck på din vinstmarginal. Vår partner Dyemansion erbjuder högautomatiserade efterbehandlingslösningar för rengöring, ytbehandling och färgning med fantastiska resultat.

Glasögonbågar efterbearbetade med Dyemansions teknik.

Förvandla råa 3D-printade delar till högkvalitativa produkter

Dyemansion är världsledande inom efterbehandlingssystem för additiv tillverkning och förvandlar råa, 3D-printade delar till högkvalitativa produkter. Från glasögon som passar perfekt till personlig bilinteriör – gör deras teknik att 3D-printade produkter blir en del av vår vardag.

Företagets Print-to-Product-arbetsflöde kombinerar branschledande hårdvara med det bredaste utbudet av färgalternativ på marknaden. Deras system är tillämpat för Industri 4.0 och kan integreras sömlöst i olika produktionsprocesser. Minskad kostnad per del, oöverträffad kvalitet och hög hållbarhet är kärnvärden som driver varje innovation i detta snabbt växande företag.

Dyemansion i siffror

17

Antal färger
för SLS eller MJF

3 min

Cykeltid för rengöring av 3D-printade delar

80%

Mängden grovhet minskar
med Vaporfuse

400+

Antal kunder i världen

Våra Dyemansion-lösningar

Dyemansion Powershot C

Branschstandarden för enkel och effektiv rengöring av 3D-printade delar

Dyemansion Powershot S

Effektiv ytbeläggningsteknik för slutprodukter

Dyemansion DM60

Den ledande lösningen för infärgning för industriell additiv tillverkning

Dyemansion Powerfuse S

Det gröna och industriella ångpoleringssystemet för tätade ytor

De senaste nyheterna om 3D-printing

Bild på Köpguide.

Få vår Köpguide till 3D-printing

Är du redo att köpa en 3D-skrivare? Då är det en god idé att läsa vår köpguide. Den är en unik källa till opartisk information om för- och nackdelar med varje teknik, material och tillämpningsområde.

Kontakta oss

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo. Välkommen att kontakta oss i dag så visar vi dig vägen.