Innovationscenter

Välkommen till vårt Innovationscenter i Värnamo

Innovationscenter

Vi är ett nav för kreativitet och teknisk utveckling som överbryggar klyftan mellan idé och verklighet genom den additiva tillverkningens transformerande kraft.

Innovationscenter i Värnamo

Vårt innovationscenter är utformat för att fördjupa dig i den dynamiska världen av additiv tillverkning, en teknik som revolutionerar branscher och stärker företag som aldrig förr.

Innovationscentret är utformat för dig
Oavsett om du är ett erfaret proffs inom 3D-teknik eller ny på detta revolutionerande område är innovationscentret i Värnamo en resurs för dig.

Vi strävar efter att utbilda, inspirera och främja innovation, så att du kan förstå hur 3D-printing bäst kan integreras i din affärsmodell.

Bild på Addinors personal som visar upp en 3D-printad del för besökare.

Innovationscentret i siffror

16+

Design och teknik

Vi visar upp en mängd olika produkter och lösningar

40+

Workshops årligen

Ämnen: 3D-printing, innovation, digitala tvillingar med mera

100%

Från idé till slutprodukt

Det här är platsen för att förverkliga din idé

10+

Experter på applikationer

Vi finns här för att vägleda dig och svara på dina frågor

En plats att uppleva additiv tillverkning

Upplev och se de oändliga möjligheterna med additiv tillverkning, från dess potential att skapa komplexa mönster till dess förmåga att göra tillverkningen mer effektiv och hållbar.

Prova själv
Prova olika tekniker, material och se hur olika procedurer kan fungera för dig. I vårt innovationscenter har du den nödvändiga utrustningen nära till hands och möjlighet att testa innan du bestämmer dig för dina nästa steg.

Hitta den bästa passformen för dig
I teorin kan några lösningar passa dina behov. Ta reda på vad som verkligen fungerar för dig och din tillverkningsanläggning med vägledning från våra experter och förstahandserfarenhet.

Innovation Center Karl

Jag är otroligt glad över detta innovationscenter!
Det är så spännande att kunna visa upp de oändliga möjligheterna med 3D-printing i vårt center, där teknik möter fantasi.

Vårt center är utformat för att utbilda, demonstrera och inspirera besökare och hjälpa dem att låsa upp den verkliga potentialen i sin 3D-utskriftsresa. 

Här kommer du inte bara att se, känna och uppleva den senaste tekniken för olika applikationer utan också uppleva hela arbetsflödet, från början till slut.

Karl Eriksson, Innovation Center Värnamo

Vill du ha uppdateringar?
Följ Karl på sociala medier för uppdateringar om vårt Innovationscenter och annat coolt innehåll om 3D-printing

TikTok

Linkedin

Boka din guidade tur

Våra guidade turer leds av våra dedikerade applikationsingenjörer, experter som lever och andas 3D-printing.
De tar dig med på en resa genom vår monter, delar med sig av berättelser om innovation och förklarar tekniken och processerna bakom varje display.

Du kommer att lära dig hur företag har utnyttjat additiv tillverkning för att övervinna utmaningar, skapa värde och bryta ny mark inom sina respektive områden.

Besök vårt innovationscenter

Oavsett om du vill se en specifik 3D-skrivare i arbete eller vill ha en guidad genomgång för att ta reda på vilken lösning som kommer att stödja din dagliga tillverkningsprocess, är Innovationscentret rätt plats för dig.

Boka ett besök i Värnamo redan i dag.