Villkor

Villkor

Följande sälj- och leveransvillkor gäller alla leveranser från PLM Group AB. Villkoren gäller om det inte finns några andra avtal mellan köpare och PLM Group AB.

Dokumentation och vägledning

Om det finns produktbeskrivningar eller manualer till produkten, så följer dessa med leveransen från PLM Group AB. Önskar du ytterligare information eller råd från PLM Group AB, så är den vägledande.

Leveranstid och transport

Leverans från PLM Group AB anses ha skett när kunden har mottagit sin beställning. Transporten sker via Posten.

Leveranstid för lagervara: Leverans inom 1-2 dagar
Leveranstid för övriga varor är ca 5 arbetsdagar.

Reklamation

Eventuella fel eller problem vid leverans från PLM Group AB skall åberopas inom rimlig tid efter att du har uppdagat felet. Det är din plikt att ange och på begäran visa hur felet eller problemet yttrar sig. Om du upptäcker ett fel ska du snarast möjligt kontakta PLM Group AB. Du kan som regel enbart återkomma med fel som har visat sig inom ett år efter att du har fått varan leverad till dig. För varor som har en begränsad hållbarhet, är din reklamationsrätt avgränsad till hållbarhetsperioden.

Pris och betalning

I denna butik kan du beställa dina varor online och betala med:
– Faktura
– Kreditkort (Euro/Mastercard eller Visa)

Retur

Privatpersoner har 14 dagars öppetköp från att varan har mottagits. Vid retur så ska varan returneras i obruten originalförpackning.

Alla priser i PLM Groups Webbshop är exkl. moms och transport.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som leder dig till framgång. Kontakta oss i dag, så guidar vi dig genom varje steg på vägen mot dina mål.